/*close opened accordion*/ /*add close icon to the bottom of the accordion*/

Dom zdravlja Grude organizira prvu edukaciju iz “baby handlinga”

Termin „Baby handling“ označava prirodno rukovanje i postupanje s djetetom u svakodnevnim aktivnostima prilikom podizanja, spuštanja, promjene položaja, presvlačenja i nošenja. Takvo postupanje je temelj pravilnog usvajanja senzomotornog razvoja djeteta. Preporuča se za svu djecu od rođenja pa do samostalnog kretanja, a obavezno je za djecu s neurorazvojnim smetnjama. Kada se beba pravilno drži djetetovom mozgu se šalju informacije o pravilnim pokretima, bebin mozak to pamti i može ih ponavljati.

Radionica je namijenjena trudnicama, i majkama djece do 3 mjeseca života, a biti će održana 22.ožujka 2024. godine u edukacijskoj dvorani Doma zdravlja Grude u 16 sati. U prvom terminu predviđena je obuka oko 30 polaznika, a u slučaju većeg interesa organizirati ćemo dodatne termine.

Edukaciju provode pedijatar-neonatolog i magistrica fizikalne terapije i rehabilitacije s posebnim certifikatima za neurorazvojnu terapiju i instruktor za masažu beba po IAIM metodi.

Za edukaciju se možete prijaviti na sljedećoj poveznici:

AŽURIRANJE: Svi termini su popunjeni i daljnje prijave onemogućene. Buduće edukacije bit će pravovremeno objavljene.

Zahvaljujemo se našim sponzorima koji su omogućili da edukacija bude besplatna za sve polaznice i koji su pripremili prigode poklon pakete:

Ljekarna Ljubić

Photo by Kristina Paukshtite: https://www.pexels.com/photo/mother-holding-her-baby-3270224/